Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
4°C
JUTRI
22°C
9°C
Oceni objavo

Objava izhodišč za pripravo sprememb in dopolnitev OPPN za del območja P16 - S4 Njiverce I (sever)

Občina Kidričevo v skladu z ZUreP-2 (Uradni list RS št. 61/17), objavlja izhodišča za pripravo sprememb in dopolnitev OPPN za del območja P16 - S4 Njiverce I, v severnem delu naselja Njiverc.

S tem želimo zagotoviti sodelovanje zainteresirane javnosti v obliki zbiranja predlogov in pripomb. V tej začetni fazi želimo dobiti čim več informacij o dejanskih potrebah v prostoru in zbrati različne predloge za njegovo izboljšavo, ki se nanašajo na spremembo veljavnega Odloka o OPPN za del območja P16 – S4 Njiverce I (sever) (Uradno glasilo slovenskih občin, št. 22/2010).

Vljudno prosimo, da v roku 14 dni podate Vaše predloge in pripombe, ki bodo služili kot podlaga za pripravo Osnutka sprememb in dopolnitev OPPN za del območja P16 - S4 Njiverce I (sever). V okviru priprave osnutka se bodo usklajevali različni interesi in v ta namen bo takrat izveden tudi javni posvet.

 

 Direktor Občinske uprave Občine Kidričevo,

 Damjan Napast

 

 

 

 

Priloga: Izhodišča za pripravo sprememb in dopolnitev OPPN za del območja P16 - S4 Njiverce I (sever), št. projekta 7-011518, izdelovalec Arhitekt Šmid, arhitektura, urbanizem, inženiring, d.o.o.

Oglejte si tudi