Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
5°C
NED.
23°C
9°C
Oceni objavo

IZGRADNJA NAMAKALNIH SISTEMOV PO SISTEMU »VRTINA Z VEČ UPORABNIKI«

Obveščamo vas, da bo do leta 2023 Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano objavilo več  javnih razpisov za sofinanciranje  izgradnje  namakalnih sistemov in  javnih razpisov za sofinanciranje nakupa namakalne opreme za potrebe namakanja za več uporabnikov. Možnost pridobitve 100% sofinanciranja imajo privatni  in javni namakalni sistemi.

 

Občina Kidričevo se je pri tem odločila, da vsem kmetovalcem, ki  so zainteresirani za izgradnjo javnega namakalnega sistema (po principu več uporabnikov z enim vodnim virom- vrtina),  pristopi nasproti s pripravo dokumentacije in izgradnjo. V primeru izgradnje zasebnega namakalnega sistema ponujamo svetovanje pri pridobivanju dokumentacije.

 

V kolikor ste zainteresirani  za izgradnjo javnega namakalnega sistema z  vodnim virom vrtine in bi  obenem  ob tem sodelovali z dvema ali več kmetovalci, prosimo da izpolnite priložen obrazec in vaš interes pošljete na Občino Kidričevo, Kopališka ulica 14, 2325 Kidričevo, najkasneje do ponedeljka  20.09.2021.

Glede na interes bo za posamezne  interesne skupine organiziran poseben sestanek.

 

Več informacije prejmete na tel: 02-799-06-21  mag. Mojca Meško ali 02-799-06-11 direktor uprave Damjan Napast.

 

 

                                                           

                                                                                           Župan Občine Kidričevo  

                                                                                            Anton Leskovar                   

Oglejte si tudi