Oceni objavo

Ob osmem marcu


Letošnji Mednarodni praznik žena ni bil, zaradi razmer, v katere nas je pahnila korona, ki nas omejuje in mori že celo leto, nič kaj prazničen. Kar nekako neopazno je spolzel mimo nas.


Upokojenci Društva upokojencev Deskle Anhovo smo vsako leto ob osmem marcu pripravili proslavo, ki je bila namenjena vsem krajanom. Po njenem zaključku smo nadaljevali z rednim občnim zborom društva, ki mu je sledilo druženje ob prigrizku in klepetu. Ob tej priložnosti smo  obdarili tudi naše jubilante, to je tiste člane, ki so, ali pa še bodo v tekočem letu dopolnili osemdeset oziroma devetdeset let.


Kljub temu, da letos druženja ni bilo, na naše jubilante nismo pozabili. Pripravili smo jim simbolična darila, ki smo jih popestrili s pomladansko cvetlico in ročno izdelano čestitko. Izročili smo jih jim na njihovem domu oziroma v domovih upokojencev, če bivajo tam.


Prepričani smo, da smo jim tako polepšali praznični dan. S čestitko ob prazniku in osebnem jubileju pa pokazali, da smo v mislih še vedno tesno povezani.




Oglejte si tudi