Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
3°C
JUTRI
18°C
7°C
Oceni objavo

Zimska produkcija v izvedbi Plesne šole Guapa

V nedeljo, 22. januarja 2023, se je v športni dvorani OŠ Stična odvila 34. Guapa plesna produkcija. Plesalci so obiskovalce popeljali v svet Disneyevih junakov. Kratka plesna predstava je nastala pod taktirko ambasadorke občine Ivančna Gorica Maje Zrilič in vseh članov Guapa ekipe. To so: Ana Kastelic, Barbara Tekavec Štular, Kaja Smrekar, Lucija Balant, Nejc Darovec in Tajda Ilar.

Nastopilo je preko 200 plesalk in plesalcev starih od 3 let naprej. Gledalci, med katerimi je bil tudi župan Dušan Strnad, so tako občudovali malčke, ki se komaj uvajajo v ples in mladino, ki so že pravi plesni mojstri, kar pa nekateri dokazujejo tudi na plesnih tekmovanjih. Prav vsi so dokazali, da zmorejo skupaj pripraviti atraktivno in čudovito plesno predstavo.

Organizatorji so napovedali, da za junij pripravljajo plesno produkcijo, ki bo posvečena Michaelu Jacksonu in se že veselijo nadaljnjega plesnega ustvarjanja.

Napovedujejo pa tudi 20. obletnico delovanja Plesne šole Guapa, ki jo bodo s plesno – glasbenim dogodkom obeležili v naslednjem letu.

Oglejte si tudi