Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
6°C
NED.
23°C
8°C
Oceni objavo

Zaključil se je sejem Natour Alpe Adria

Destinacija Prijetno domače - Občina Ivančna Gorica se je tudi v letošnjem letu uspešno predstavila na osrednjem slovenskem turističnem sejmu Natour Alpe-Adria, ki je minuli teden potekal na ljubljanskem razstavišču.

Sejem Natour Alpe-Adria je največja prireditev s področja turizma v regiji Alpe-Jadran, saj letno privabi okrog 15000 obiskovalcev, ki imajo vsako leto možnost spoznati tudi ponudbo iz naših krajev.

Pod okriljem Občinske turistične zveze Ivančna Gorica in Zavoda Prijetno domače se je obiskovalcem letos predstavilo vseh 12 turističnih društev občine Ivančna Gorica. TD Ambrus, TD Stična, TD Grča, TD Krka, TD Zagradec, TD Ivančna Gorica, TD "Publius maximius" Valična vas, TD Višnja Gora, TD Polževo, TD Muljava, TD Šentvid pri Stični in VSTD Debeli Hrib.

Skupaj so na zanimiv način predstavili lokalno turistično ponudbo krajev, ki jih zastopajo ter družno potencialne obiskovalce seznanjali z našimi najzanimivejšimi turističnimi produkti. Posebno mesto na sejmu vselej najdejo naše najpomembnejše prireditve, kot je tudi jubilejni pohod po Jurčičevi poti, poudarek pa so razstavljavci letos namenili tudi čebelarskemu turizmu in zeleni lepotici Krki, ki k sebi vabi vse zaljubljence. Vse to so društva predstavila različnim ciljnim skupinam, kot so pohodniki in kolesarji, družine z otroki, avtodomarji ter raznovrstne zaključene skupine, ki predstavljajo naše potencialne obiskovalce.

Na otvoritveni dan sejma sta se obiskovalcem v okviru Mednarodne turistične tržnice »Več znanja za več turizma« predstavili tudi skupini dijakov Srednje šole Josipa Jurčiča in Vzgojno-izobraževalnega zavoda Višnja Gora.

Oglejte si tudi