Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
6°C
NED.
23°C
8°C
Oceni objavo

Nogometni lokalni derbi v Ivančni Gorici tokrat pripadel gostom

V sredo, 4. aprila 2018, sta se v dvoboju 17. kroga v 3. nogometni ligi - center na nogometnem igrišču v Ivančni Gorici pomerila domača Ivančna Gorica in Brinje Grosuplje. Lokalni derbi se je končal z zmago gostov z 2:0 in tako so tri točke zasluženo odšle k sosedom. Tekmo sta si na tribuni ivanškega stadiona ogledala tudi župana obeh občin, ivanški Dušan Strnad in grosupeljski dr. Peter Verlič.

Nekaj sto ljubiteljev okroglega usnja v prvem delu srečanja ni videlo zadetkov. Zato pa so v nadaljevanje odločno krenili Grosupeljčani in že po vsega dveh minutah nadaljevanja povedli. Domačega čuvaja mreže Tima Kruljaca je ugnal Denis Petrovič. Le sedem minut zatem so varovanci Gorana Stankoviča uspeli svojo vodstvo povišati, za varno prednost dveh zadetkov je zadel Žiga Istanič. Ivanški risi do konca srečanja niso uspeli pripraviti preobrata, tako da je ostalo pri zmagi Grosuplja.

Nogometaši Ivančne Gorice so po porazu zdrsnili na šesto mesto lestvice, medtem ko Grosuplje ostaja na tretjem mestu prvenstvene lestvice, z vsega dvema točkama zaostanka za vodilnim Bledom.

Fotogalerija >>

Oglejte si tudi