Logo MojaObčina.si

Ig

DANES
23°C
14°C
JUTRI
29°C
16°C

Seminarji za zdravo, srečno in uspešno življenje

Organizator: Turistično društvo Kurešček
Vstopnina: Vstop prost
Postenje in razstrupljanje

Bi radi imeli več energije, se bolje počutili in bili bolj zdravi? Vas zanima, zakaj se je dobro postiti in razstrupljati? Vas zanima, kako se postiti na varen in vesel način?  Prepričani smo, da je vaš odgovor »da«, zato ne zamudite tokratnega predavanja, ki bo v sredo, 13. novembra ob 19.00.

Naša gosta in predavatelja bosta Drago Klanšček in dr. Helena Jeriček Klanšček, ki sta vrhunska strokovnjaka na tem področju. Z zdravim načinom življenja se ukvarjata že več kot 10 let, vodita skupinska postenja in sta na ta način pomagala že več kot 5.000 ljudem do boljšega zdravja.

Morda lahko pomagata tudi vam?

Helena Jeriček Klanšček ima doktorat iz socialne pedagogike in je docentka za promocijo zdravja. Zaposlena je na Centru za preučevanje in razvoj zdravja, na Nacionalnem inštitutu za javno zdravje, predava pa tudi o promociji zdravja, zdravju otrok in mladih, stresu na Medicinski fakulteti v Ljubljani, na Fakulteti za zdravstvo Jesenice, Fakulteti za psihoterapijo.

Drago Klanšček je bil vrsto let zaposlen kot vodilni delavec v gospodarstvu, kjer se je srečeval s problematiko stresa in izgorelosti. To delo ga ni izpolnjevalo in je zato začel iskati načine za zadovoljno in zdravo življenje ter različne terapije za sproščanje in krepitev zdravja. Leta 1997 je zaključil triletno izobraževanje z diplomo na International School of Shiatsu ISS Kiental za shiatsu terapevta in triletno šolanje na International School for Biodynamic Craniosacral Therapy ISBC Kiental v Švici za terapevta kraniosakralne osteopatije. Končal je tudi izobraževanje iz Bownove terapije ter klasično masažo. Poleg tega je končal izobraževanje po mednarodnih standardih za hidrokolon terapevta na Internationale Schule fur Colon-hydro-therapie.Všečkaj objavo

Oglejte si tudi