Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
4°C
JUTRI
14°C
2°C

zaposlitev

Osrednjeslovenska regija
Sreda, 01. Maj. 2024

Agent v Informacijsko prodajnem centru (m/ž)

Tvoje naloge bodo: odgovornost za pomoč in svetovanje strankam pri koriščenju storitev AMZS, aktivno pridobivanje novih članov AMZS, včlanjevanje novih članov v AMZS in skrb za ažurnost podatkov..
Osrednjeslovenska regija
Ponedeljek, 29. April. 2024

Skladiščnik m/ž

Tvoje delo: ustrezno naročanje glede na potrebe strank in skrb za njihovo zadovoljstvo, prevzem, hranjenje in izdaja rezervnih delov ter dodatne opreme vozil, kontrola količin in kakovosti prejetega materiala.
Osrednjeslovenska regija
Četrtek, 09. Maj. 2024

Farmacevtski tehnik m/ž

Pričakujemo: strokovni naslov farmacevtski tehnik, zaključeno pripravništvo in strokovni izpit, komunikativnost in veselje do dela s strankami, sposobnost samostojnega in timskega dela, natančnost in odgovornost.
Osrednjeslovenska regija
Ponedeljek, 13. Maj. 2024

Samostojni servisni tehnik (m/ž)

K prijavi vabimo tudi kandidate, ki še nimajo opravljenega vozniškega izpita za C kategorijo.
Osrednjeslovenska regija
Četrtek, 09. Maj. 2024

Farmacevt začetnik m/ž

Od vas pričakujemo: strokovni naslov magister/magistra farmacije (mag. farm.) s strokovnim izpitom, prilagodljivost, natančnost in odgovornost, komunikativnost in veselje do dela s strankami.
Osrednjeslovenska regija
Četrtek, 09. Maj. 2024

Farmacevt m/ž

Pričakujemo: strokovni naslov magister/magistra farmacije (mag. farm.) s strokovnim izpitom, opravljeno strokovno uvajanje v lekarniški dejavnosti pod nadzorom magistra farmacije, komunikativnost in veselje do dela s strankami, samostojnost, natančnost in odgovornost.