Logo MojaObčina.si

Ig

JUTRI
31°C
17°C
PET.
30°C
18°C

Seminarji za zdravo, srečno in uspešno življenje

1699
Organizator: Turistično društvo Kurešček
Vstop prost

V sredo 11.aprila ob 19.00 se nam obeta spet zanimiv večer. Z nami bosta Barbara Svetelj Šprah in Željka Toplek Luzar, licencirani svetovalki komplementarne energijske medicine po mednarodni metodi P.E.C.A.®.

Metoda P.E.C.A.® je komplementarna energijska medicina, ki odkriva in ozavešča vzroke energijskih neravnovesij, jih pomaga odpravljati in vzpostaviti zdrav pretok energije v elektromagnetnem polju posameznika.

Vsi mi smo energija in vse okoli nas je energija. Smo vibracija elektromagnetnih polj s specifičnimi informacijami, ki vplivajo na naše psihofizično zdravje. Naše zdravje je rezultat uravnoteženih pretokov energije v našem elektromagnetnem polju. Če so pretoki uravnoteženi, smo zdravi, notranje umirjeni in razpolagamo z dovolj energije za svoje delovanje.

Nasprotno pa so zdravstvene težave, notranje stiske, težki medosebni odnosi in druge življenjske preizkušnje, vedno  posledica nepravilnosti pretokov energije skozi naše elektromagnetno polje. Dlje časa, ko vzroki za nepravilnosti pretokov energije delujejo, v težji situaciji se posameznik nahaja in vedno manj moči ima, da bi se lahko na zdrav način soočal s situacijo in jo razrešil  brez dolgotrajnih posledic zanj in njegovo okolico.

Več o metodi P.E.C.A.® pa na predavanju, kjer vam bosta predavateljici na vašo željo tudi pregledali energijsko stanje po omenjeni metodi.
Všečkaj objavo

Oglejte si tudi