Logo MojaObčina.si
JUTRI
22°C
14°C
SOB.
25°C
11°C
Oceni objavo

Poletni vklop ponovno tudi za otroke iz Občine Horjul

Občina Horjul tudi v letu 2023 za otroke iz svoje občine sofinancira počitniško varstvo »Poletni Vklop«, ki poteka v juliju in avgustu na Vrhniki.

Poleg tega, da Poletni vklop nudi rešitev za poletno varstvo mlajših otrok, je projekt Zavoda Ivana Cankarja Vrhnika zasnovan tako, da so otroci skozi celo poletje čim bolj aktivni, se zabavajo in skozi nepozabne dogodivščine sklenejo čim več novih prijateljskih vezi.

Poletni Vklop 2023 bo potekal med 3. julijem 2023 in 25. avgustom 2023 vsak delovni dan med 6.30 in 16.30. Poletni Vklop bo potekal na dveh različnih lokacijah (Večnamenska športna dvorana Antona Martina Slomška in Telovadnica Partizan), kamor bodo prijavljeni otroci razporejeni glede na njihovo starost.

Občina Horjul pokrije del stroškov, kot je to že stalna praksa. Predviden strošek staršev za varstvo otrok iz občine Horjul bo znašal 3,00 EUR na dan. Starši lahko svojega otroka prijavite na kosilo, ki ga plačate dodatno. Starši pokrijejo tudi stroške kopalnih izletov, ki potekajo ob četrtkih.

NOVOST: Na Vklop se prijavite preko elektronske prijavnice za vsak teden posebej! Vsako sredo ob 9. uri se odprejo prijave za prihodnji teden. Prijave za 1. teden se odprejo v sredo, 28. junija 2023. Število vpisanih mest je omejeno. Rezervacije vnaprej niso mogoče. Skupni znesek bodo starši poravnali na INFO točki ob prihodu (v ponedeljek zjutraj).

Več informacij je na voljo na spletni strani poletnivklop.si ter Facebook strani Poletni Vklop.

Občina Horjul

Oglejte si tudi