Logo MojaObčina.si
DANES
24°C
8°C
JUTRI
22°C
9°C
Oceni objavo

Zaslužena zmaga NK Duplek

V nedeljo 2.11.2014 sta se v 11. kolu prve članske lige MNZ Maribor pomeril domača nogometna ekipa iz Dupleka in gostje iz Jurovskega Dola. Približno 100 gledalcev je lahko spremljalo zanimivo srečanje, katero so z dobro igro dobili domačini iz Dupleka z končnim izidom 3:0.

Domačini so hitro prevzeli pobudo na igrišču in že v 8. minuti kronali premoč z golom Denisa Majheniča. Sledile so minute gostujočih nogometašev, kateri pa svojih priložnosti niso znali realizirat. Pred samim koncem prvega polčasa je po dolgi podaji, spretno z glavo zadel Marko Diemat in povišal vodstvo na 2:0, kar je bil tudi rezultat polčasa. NK Duplek je med polčasom vse navijače ogrel z brezplačnim kuhanim vinom in čajem, tako da so bili navijači pripravljeni še na preostalih 45 minut. 

V drugem polčasu smo po samo 5 minutah igre videli pravi evrogol domačega igralca Primoža Ademoviča, kateri je iz dobrih 30 metrov premagal gostujočega vratarja. Domača ekipa je še v nadaljevanju imela nekaj zrelih priložnosti, katerih pa ni uspela realizirati  in ostalo je pri izidu 3:0. 

 

NK DUPLEK - NK JUROVSKI DOL 3:0

Majhenič 8´, Diemat 42´, Ademovič 50´;

 

NK DUPLEK

Štuhec Rok, Beber Mitja, Velikonja Matjaž / Grajfoner Tim, Novoselec Sergej, Krepek Simon, Dobaja Marko / Poplatnik Marko, Diemat Marko / Kekec Miha, Majhenič Denis, Hrastnik Rok, Ademovič Primož / Simonič Domen, Velički Trajče / Damiš Grega

 

NK JUROVSKI DOL

Črnčec Robert, Farazin Uroš, Sinič Jernej, Zorman Patrik / Križan Nejc, Brunček Darko, Majer Rok, Žugman Žan, Kurnik Damijan / Novak Tomislav, Cungl Amadej / Drašak Blaž, Divjak Mitja, Toplak Rene

 

Rezultati ostalih tekem

Energo Tim Miklavž - Marjeta  2:1

Rošnja Loka - Kovinar Tezno 4:1

Gost. Lobnik Sliv. - AquaSystems Dogoše 6:4

 

Lestvica po 11. kolu

NK Gost. Lobnik Sliv.  25

NK Rošnja Loka  23

NK Duplek  18

NK Energo Tim Miklavž  18

NK Jurovski dol  15

NK Kovinar Tezno  14

NK Marjeta  14

NK Cerkvenjak  11

NK AquaSystems Dogoše  5

NK Pobrežje  4

 

Oglejte si tudi