Logo MojaObčina.si
DANES
2°C
1°C
JUTRI
3°C
-4°C

zaposlitev

Podravska regija
Četrtek, 21. December. 2023

Vodja proizvodnje (m/ž)

Vaše naloge in odgovornosti: Vodenje in organiziranje vzdrževanja, razvoj in uvajanje proizvodnih procesov, tehnologij, strojne opreme, orodij, priprava tehnološke dokumentacijo za proizvodnjo...
Podravska regija
Nedelja, 10. December. 2023

Skladiščni manipulant

Pričakujemo: samostojnost in natančnost pri delu ter fizično pripravljenost, poznavanje osnov dela z računalnikom....
Podravska regija
Torek, 12. December. 2023

Poslovodja (m/ž) Centru tehnike in gradnje Maribor

K prijavi vabimo kandidate, ki imajo dokončano najmanj VI. stopnjo izobrazbe. Zaželjeno je, da: poznate delo z MS Office orodji, vas veseli delo z ljudmi, ste pozitivno naravnani in znate to prenašati na druge ljudi, ste pripravljeni za učenje in nova znanja v okviru delovnega mesta.
Podravska regija
Četrtek, 21. December. 2023

Skladiščnik (m/ž)

Vaše naloge in odgovornosti: Količinski prevzem materiala, izdajanje gotovih izdelkov in drugih stvari, vskladiščenje, knjiženje, spremljanje zalog...
Podravska regija
Petek, 15. December. 2023

Samostojni mesar (m/ž) na Podravskem

K prijavi vabimo kandidate, ki imajo dokončano V. stopnjo izobrazbe. Zaželeno je, da: ste spretni pri pripravi mesa, vas veseli delo z ljudmi, ste pozitivno naravnani in znate to prenašati tudi na druge ljudi, pripravljeni za učenje in nova znanja v okviru delovnega mesta.
Podravska regija
Nedelja, 10. December. 2023

Komercialni referent m/ž

Zaradi stalne rasti, novih projektov, ugodnega poslovanja, iščemo novega sodelavca/ko. Pričakujemo srednješolsko ekonomsko izobrazbo ali ekonomsko izobrazbo VI./2. stopnje. Nudimo zaposlitev za določen čas z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas.
Podravska regija
Petek, 15. December. 2023

Prodajalci (m/ž) na Podravskem

Pogodbo o zaposlitvi bomo sklenili za nedoločen čas, s 3-mesečnim poskusnim delom.
Podravska regija
Sobota, 02. December. 2023

Delo v proizvodnji (m/ž)

Ste natančni in odgovorni do dela? Vzemite svojo karierno pot v svoje roke in postanite nepogrešljiv del inovativnega podjetja, kjer se cenijo vaše izkušnje in ambicije! Pridružite se ekipi! Na voljo je več različnih delovnih mest v proizvodnji  (m/ž)«.
Moje Delo
Podravska regija
Sobota, 02. December. 2023

Komisionar (m/ž)

Si želite delati v urejenem delovnem okolju, kjer boste imeli možnost dolgoročnega sodelovanja? Iščemo zanesljive, odgovorne in dobro fizično pripravljene osebe, ki jih veseli delo v skladišču. Pridružite se naši ekipi kot "Komisionar (m/ž)" in postanite del uspešnega podjetja!
Moje Delo