Logo MojaObčina.si
JUTRI
22°C
9°C
PON.
26°C
8°C
Oceni objavo

Vabljeni k prednaročilu knjige "Borl v 20. stoletju"

Gre za prvo celovito predstavitev razburkane zgodovine Borla v 20. stoletju. Pri nastajanju knjige sodelujejo številni raziskovalci - zgodovinarji, umetnostni zgodovinarji in drugi strokovnjaki ter poznavalci.

  • Bogato ilustrirana monografija prinaša dokumente in fotografije iz arhivov številnih slovenskih ustanov in zasebnih arhivov iz Slovenije in tujine.
  • Trda vezava, veliki format, več kot 200 str., barvne in črno-bele fotografije.

Predviden datum izida: 6. december 2020

Cena v prednaročilu: 25 eur

Cena po izidu: 30 eur 

 

Z naročilom in plačilom knjige pred izidom omogočate njeno izdajo. Prednaročilo izvedete z izpolnitvijo obrazca v prilogi in plačilom izbranega števila izvodov na račun Društva za oživitev gradu Borl: SI56 1010 0003 9240 957, namen OTHR, s pripisom Borl v 20. stol. Po prejemu naročila in plačila vam bomo po e-pošti ali navadni pošti poslali potrdilo, s katerim boste na dan izida dvignili knjigo. Prednaročila zbiramo do 30. 9. 2020.

Če naročate knjigo za pravno osebo, lahko pošljete e-pošto na grad.borl@gmail.com in poslali vam bomo ponudbo/predračun, na podlagi katerega boste lahko poravnali kupnino. Po izidu in prejemu knjige pa vam bomo poslali račun.

Obrazec pošljite po pošti na naslov: Društvo za oživitev gradu Borl, Cirkulane 40a, 2282 Cirkulane, prinesite osebno v Poslovni center Halo, ali pošljite skeniran obrazec po e-pošti na naslov: grad.borl@gmail.com.

 

Informacije in prednaročila: 

Društvo za oživitev gradu Borl, Cirkulane 40a, 2282 Cirkulane

T.: 02 795 32 00, grad.borl@gmail.comwww.borl.si 

 

 

INFORMACIJA ZA PREDNAROČILO KNJIGE

OBRAZEC ZA PREDNAROČILO

Oglejte si tudi