Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
2°C
JUTRI
17°C
3°C
Oceni objavo

VABILO - javna predstavitev projektov, 22.12.2021

Spoštovane občanke, spoštovani občani!

Vljudno vabljeni na javno predstavitev projektov, v sredo 22.12.2021 ob 17. uri, v Kulturnem hramu Ignacija Borštnika, Krvavška cesta 4, Cerklje na Gorenjskem.

Občina Cerklje na Gorenjskem je v želji po lepšem in bolj urejenem okolju, ki bo odražalo našo skupno vizijo za prihodnji razvoj našega kraja in potrebe občanov, pristopila k pripravi projektov za dosego zastavljenih ciljev.

Javno predstavljeni bodo naslednji projekti:

  • Obvoznica Cerklje mimo naselja Vašca
  • Hidrološko – hidravlična študija s študijo variant za izboljšanje poplavnega stanja na območju naselij Grad in Cerklje na Gorenjskem (Suhi graben)
  • Predstavitev projekta 'Ureditev območja 'Pod Jenkovo lipo'', vključno z izgradnjo pločnika Kurirska pot - Dvorje

Na javni predstavitvi projektov bodo sodelovali doc. dr. Primož Banovec, Inštitut za vodarstvo, d.o.o. Ljubljana, podjetje STUDIO 3R, d.o.o. Domžale in predstavniki občine.

Po javni predstavitvi bo sledil pogovor o nadaljnjih korakih pri izvedbi omenjenih projektov.

Načrtovane ureditve se neposredno dotikajo tudi vas, saj živite v njihovi neposredni bližini.

Zato ste vljudno vabljeni, saj samo skupaj lahko sooblikujemo razvoj kraja in kvaliteten prostor, v katerem bo prijetno in varno živeti ter bo dvignil kakovost našega bivanja v občini.

Zaradi zagotavljanja varnosti ter skladno z navodili Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ) je Občina Cerklje na Gorenjskem kot organizator dolžna preveriti pogoj PCT, pri čemer veljavnost testa pri testiranju ne sme biti starejša od 48 ur oz. skladno s pogoji, ki bodo veljali na dan predstavitve. Zaradi zagotavljanja varnosti in skladnosti s pogoji za izvedbo dogodka vse udeležence naprošamo, da se predstavitve udeleži le en član gospodinjstva.

Prosimo vse občane, ki se želijo udeležiti dogodka, da svojo prisotnost potrdijo preko e-pošte na naslovobcinacerklje@siol.net ali na tel. št. 04/ 28 15 800 do torka, 21.12.2021.

S spoštovanjem,

                                                                                                                                                                               župan 
                                                                                                                                                                           Franc Čebulj 

Oglejte si tudi