Logo MojaObčina.si
DANES
17°C
1°C
JUTRI
21°C
4°C
Oceni objavo

Druga javna razprava - priprava Celostne prometne strategije Občine Cerklje na Gorenjskem.

Sodelujte z nami pri oblikovanju ukrepov za učinkovito mobilnost v Občini Cerklje na Gorenjskem

Druga javna razprava bo potekala 1. oktobra 2020 v prostorih Občine Cerklje na Gorenjskem.

Na prvi javni razpravi v mesecu juniju smo skupaj z udeleženimi občankami in občani določali glavne izzive, probleme in potrebe na področju prometa in mobilnosti. Predstavili smo analizo stanja in analizo ankete, možne scenarije razvoja prometa v občini ter med udeleženci zbrali predstave glede vizije mobilnosti v prihodnosti.

V avli dvorane je bila na ogled razstava o viziji mobilnosti v občini Cerklje na Gorenjskem, kot jo vidijo učenci OŠ Davorina Jenka Cerklje na Gorenjskem, ki so v lanskem šolskem letu obiskovali  7. in 9. razred osnovne šole in otroci iz vrtca Murenčki.

Osnutek analize stanja, scenarijev razvoja mobilnosti in vsebine iz 1. javne razprave so objavljeni na spletni strani Občine Cerklje na Gorenjskem https://www.cerklje.si/objava/281912

Od junija do septembra je potekala priprava strateških in operativnih ciljev, ki smo jih uskladili s ključnimi deležniki. Trenutno je v pripravi nabor ukrepov, ki vam bi jih želeli predstaviti, jih z vami dopolniti ali potrditi na drugi javni razpravi.

Vsi zainteresirani občanke in občani ste vabljeni, da se nam na 2. javni razpravi pridružite v četrtek, 1. oktobra 2020, ob 18 uri, v sejni sobi Občine Cerklje na Gorenjskem.

Za lažjo organizacijo dogodka v skladu s priporočili za preprečevanje širjenja okužb COVID-19, vas prosimo, da vašo udeležbo potrdite na telefonski številki  04/281-58-00 ali na obcinacerklje@siol.net  do 28. septembra 2020.

Vse udeležence pa naprošamo, da se držijo priporočil NIJZ-a in upoštevajo fizično  razdaljo med obiskovalci, uporabljajo maske ter poskrbijo za razkuževanje rok. Dogodka se udeležite le zdrave osebe!

Oglejte si tudi