Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
6°C
NED.
23°C
8°C
Oceni objavo

Sprejem devetošolcev iz občine Brezovica pri županu

V sredo, 8. junija 2022, so se v Modri dvorani na Brezovici zbrali najuspešnejši devetošolci Osnovne šole Brezovica in Osnovne šole Preserje. Skoraj štirideset učencev in učenk je doseglo odličen učni uspeh, hkrati pa so zmagovali na kulturnem, športnem ter miselnem področju. Ob otvoritvi sta učenka Eva Julija Belič na flavti ter Valentina Ugovšek na klavirju odigrali skladbo Irlandaise skladatelja Jamesa Galwaya.

Na slavnostni oder so najprej stopili učenci, ki so vseh devet let šolanja dosegli odličen uspeh: Andrej Snoj, Zala Peršič, Jakob Bernard, Eva Julija Belić, Maja Novak, Kjar Gjerkšič Pajk, Hana Svete, Saša Fabjan, Aljaž Jakob Cunja, Bine Kovač, Lorena Shala, Filip Lenaršič, Gal Kraševec, Zala Buček, Mila Malovrh, Ema Cerk, Svit Gjeršič Pajk, Neža Miklavčič, Svit Čegovnik Primožič, Kiara Zupančič Bojović, Elanor Podržaj, Tjaša Medvešek, Špela Smrtnik, Zara Pleško, Kenan Gutič, Lori Voglar in Val Mrzlikar.

Živa Šebenik, Florijan Plahanc, Jona Šturm, Maja Vrtovec, Nataša Lomani Konda Požek, Mark Marjanović in Ana Šparl so učenke in učenci, ki so vseh devet let dosegli odličen učni uspeh, poleg tega pa so bili zelo uspešni na tekmovanjih iz znanj.

Zoja Nagode in Anže Jovanovič sta devetošolca, ki sta dosegla izjemne uspehe na športnem področju. Devetošolki, ki sta izstopali na kulturnem področju, sta Lara Jukić in Urška Peternel. Učenka Katarina Smrdel je najbolj izstopala med svojimi vrstniki, saj je vseh devet let dosegala odličen učni uspeh, bila zelo uspešna na tekmovanjih iz znanj, poleg tega pa je dosegala izjemne uspehe na področju kulture.

Župan občine Metod Ropret je vsem podelil praktične nagrade in jim čestital. Na koncu so se posladkali s sladoledom. Vsem iskreno čestitamo in jim želimo še veliko učnih uspehov.

Oglejte si tudi