Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
8°C
JUTRI
19°C
7°C
Oceni objavo

Otvoritveni dogodek podjetja AMK servis d.o.o.

V četrtek, 11. 5. 2023, je podjetje AMK servis z Brezovice uresničilo svojo dolgoletno željo po lastnih prostorih. Družinsko podjetje, ki ga vodita partnerja Marko in Andreja Krmavnar že več kot 15 let, je tudi uradno odprlo vrata kupcem.

Vse začetke so s staršema doživljali tudi njuni trije otroci. Sedaj že odrasli pomagajo vsak na svojem področju. Starejša dva sta se polna elana že pridružila podjetju. To ohranja podjetje mlado, še posebej pa vliva staršema novih moči in zagona.

Podjetje je iz servisa hidravličnih naprav na vozilih sčasoma preraslo v montiranje novih tovornih nakladalnih ploščadi za dostavo tovora in osebnih dvigal za osebna vozila. Nato so začeli izboljševati nadgradnje in se naučili, kako narediti kvalitetno in vzdržljivo konstrukcijo, ki zdrži vrsto let tudi na najbolj obremenjenih gospodarskih vozilih. Ta močna konstrukcija še danes odlikuje AMK-jeve aluminijaste nadgradnje.

Podjetje se je širilo in raslo, že od samega začetka pa je želja po lastnih prostorih tlela in čakala na uresničitev. Veselje vodstva in zaposlenih ob otvoritvi je bilo pristno in iskrivo.

Sami se zavedajo, da počasi tudi v Sloveniji vstopamo v svet električnih vozil, na kar so v AMK Servisu dodobra pripravljeni.

Vse navzoče je nagovoril direktor podjetja Marko Krmavnar. Zahvalil se je vsem domačim, sodelavcem in poslovnim partnerjem za izkazano zaupanje in uspešno dosedanje sodelovanje.

Sledila je posebna zahvala gospe Andreje Krmavnar, govor župana občine Log - Dragomer, Mirana Stanovnika, in pa gospe Ines Čigoja, vodje področja na Centru za mednarodno poslovanje pri Gospodarski Zbornici Slovenije. Župnik župnije Brezovica gospod Jožef Poje je zaokrožil uradni del in nove poslovne prostore ter vse ljudi in medsebojne odnose med njimi tudi blagoslovil.

AMK Servis ne zaostaja niti na digitalnem področju. Navzoči so si lahko ogledali video, ki je nastal v času gradnje objekta.

Kot se za vsak slavnosti dogodek spodobi, sta tudi tokrat direktor podjetja in njegova partnerka zarezala v slavnostno torto.

Po ogledu prostorov je ekipa zaposlenih združila moči in povlekla prvi kamion v novo delavnico ter s tem priredila pravo senzacijo.

Iskrene čestitke celotni ekipi podjetja AMK Servis ob tem čudovitem mejniku. Obilo uspehov v novi delavnici in naj vam dobro služi.

 

Jakob Rus

Foto: Klemen Kržič, Janja Plevnik in Jernej Založnik

Oglejte si tudi