Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
3°C
JUTRI
18°C
6°C
Oceni objavo

Državno prvenstvo v rokometu na mivki

Pretekli vikend, 8. jun in 9. jun 2019 se je na novih igriščih v Centru športov na mivki v Kopru odvijalo državno prvenstvo v rokometu na mivki. Ta »mlada« športna zvrst se je prvič odvijala ob morju, ob semedelski promenadi in peščena igrišča so bila odlično pripravljena.
4. DP ZA MLAJŠE KATEGORIJE

Sobotni dan je bil namenjen igri mlajših kategorij. Ekipe, ki so sodelovale so prikazale dobro igro in poznavanje športne zvrsti. Na tekmovanju je sodelovalo okoli 190 mladih rokometašic in rokometašev, sodelovalo je kar 30 ekip v vseh kategorijah.

 

Vrhniške ekipe so osvojile odlična mesta:

kat 2006              4. mesto

kat 2004              2. mesto         

kat 2002              1. mesto                      

Naj igralka: Eva Baltič

Naj igralka: Tia Kozina

Naj vratarka: Živa Kovačič

6. DP ZA ČLANICE IN ČLANE

Sobotne večerne ure in nedeljski dan je bil namenjen tekmovanju članskih ekip, kjer se je za naslov državnega prvaka borilo okoli 110 igralk in igralcev. Naše mladinke so v kategoriji članic navdušile s prikazano igro in povzročile kar nekaj preglavic tudi ostalim ekipam članic. V finalni tekmi so se pomerile s štajersko ekipo Blisk, ki so ji morale priznati premoč, a lahko trdimo, da so zmagale izkušnje. Ekipa podprvakinj je vsekakor dokazala, da bodo tudi v bodoče krojile razvoj športne zvrsti. Za piko na i pa sta bili izbrani za najboljšo vratarko in najboljšo igralko turnirja naši mladinki.

Naj vratarka: Špela Remškar

Naj igralka: Tia Robida  

Veronika Hudobreznik

 

Oglejte si tudi