Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
6°C
NED.
23°C
8°C
Oceni objavo

Vrtec na Novoletnem sejmu

Na prvi decemberski dan smo skupaj s šolo organizirali Novoletni sejem, tržnico, na kateri so obiskovalci lahko izbirali med zelo pestro ponudbo.

V vrtcu so se priprave začele že veliko prej. Že poleti smo skupaj z otroki pobirali zelišča z našega vrta, da so se posušila. Jeseni smo pridno pobirali jabolka v našem sadovnjaku, iz katerih je nastal okusen Cici jabolčnik. Vzgojiteljice smo imele delavnico z glino, da smo lahko ponudile čudovite okraske, okrasne hišice, zvončke in pujske za srečo. Pa to še ni vse ... tudi šivale smo, pletle zapestnice, izdelovale svečnike in stekleničke z dobrimi željami, vlivale svečke, izdelovale obeske s svetlečimi noski in snežne kupole, pakirale posušen čaj, skupaj s starši izdelovale namizne adventne venčke in z otroki pekle piškote. Čisto vse skupine pa smo izdelovale voščilnice.

Prižgale so se lučke, v zraku je zadišalo po šmornu in palačinkah in polne stojnice so vabile obiskovalce. Čeprav je deževalo, si nismo pustili, da nam to pokvari vzdušje. Hvala vsem za obisk in nakup. Zelo smo se vas razveselili. Zdaj pa se lahko vsi skupaj prepustimo veselemu decembru.


Za vrtec zapisala


Barbara Grom


Oglejte si tudi