Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
3°C
JUTRI
18°C
6°C
Oceni objavo

Napoved praznika borovnic

Za izvedbo prireditve bo letos poskrbelo podjetje Prozvok d. o. o. Prireditev bo v soboto, 16. 7. 2022, pri vhodu v poslovno-obrtno območje Struge,  prizorišče za otroke pa bo v Športnem parku Borovnica, kjer bo na voljo tudi mini »luna park« in bosta otroke zabavala klovn Žare in čarodej Jole Cole.
Sejem borovnic (in ostalega, kot novost tudi sejem rabljenih gramofonskih plošč) se bo  letos začel ob 12:00 in bo trajal do večernih ur, ko bodo na narodno-zabavnem odru nastopili Prebrisani muzikantje in se bo od nas s poslovilnim koncertom poslovil Ansambel Livada. Na rock odru bodo nastopile skupine Bo!, Warm up In Charlie Brown Band, vrhunec pa bo nedvomno nastop skupine Big Foot Mama.
Pomemben poudarek letošnje prireditve bo tudi na raznoliki kulinariki za vse okuse in žepe, tako da obiskovalcem ta dan ne bo treba niti pomisliti na pripravo kosila ali večerje doma. Na voljo bo tudi več vrst piva, svoj vinski kotiček pa bo imel mariborski Vinag.  Kot vse kaže, pa nas bodo tudi letos obiskala starodobna vozila in popestrila dogajanje. (ob)

Oglejte si tudi