Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
6°C
JUTRI
21°C
8°C
Oceni objavo

Čistilna akcija z Društvom za delo z mladimi v stiski Žarek

V toplem in sončnem vremenu so se 11. aprila 2024 na Bledu, med Alpskimi bloki in igriščem pri Dnevnem centru Naj mladih ne vzgaja ulica, zbrali člani lokalne skupnosti za čistilno akcijo. Pobuda, ki je bila izvedena v sodelovanju z lokalnim komunalnim podjetjem Infrastruktura Bled, je privabila raznoliko skupino 12 udeležencev, med katerimi so bili otroci, starši in stari starši, ki so se združili z enim skupnim ciljem: očistiti in polepšati svoje igrišče in okolico.

Udeleženci so preživeli produktivno dopoldne v družbi drug drugega, pri čemer je prijetno vreme še dodatno prispevalo k veseli atmosferi. Društvo za delo z mladimi v stiski se zahvaljuje vsem, ki so se odzvali vabilu in prispevali k bolj čisti in urejeni skupnosti. Omeniti je potrebno tudi sodelovanje z občinsko Infrastrukturo Bled, ki je igrala ključno vlogo pri organizaciji in podpori dogodka.

Zahvaljujoč tej akciji so udeleženci ne samo izboljšali videz lokalnega okolja, ampak so tudi krepili medsebojne vezi in duh skupnosti. Takšni dogodki poudarjajo pomen skupnega dela in skrbi za naše življenjsko okolje ter dokazujejo, da lahko skupaj z lokalnimi ustanovami ustvarimo lepši in bolj gostoljuben prostor za vse.

Barbara Omerzel

Oglejte si tudi