Logo MojaObčina.si

Ajdovščina

DANES
6°C
-2°C
JUTRI
6°C
2°C
Deli
9552

Škuljada

V baru Vogal smo spet sprejeli izziv in pripravili tekmovanje v 'Škuljadi'. To je igra prstomet, ki je po različnih regijah Slovenije znana tudi kot škuljanje ali balinanje s ploščki.

Od ideje in organizacije je, v zgolj petih dneh, prišlo do izvedbe tekmovanja. V soboto, na praznik 40 mučencev, se je zbralo 18 kandidatov, ki so se mučili zase in za našo zabavo. Po skrbno in natančno odmerjenem igrišču v baru Vogal, ter s predstavitvijo pravil, se je boj za osvojitev najboljšega mesta začel.

Ob dobri pijači, okusni hrani, odlični glasbi, predvsem pa v dobri družbi je hitro napočil čas finala, kjer sta se pomerila najboljša dva.

Rezultati so pokazali izid, sledile so čestitke in podelitev nagrad. Za sodelovanje je vsak tekmovalec 'Škuljade' prejel simboličen spomin s praktično nagrado. Vsekakor pa so se priznanja najboljših treh bohotila v svoji velikosti. Največje priznanje za prvo mesto je šlo v Lokavec, drugo v Renče, tretje pa dela skoraj družbo prvemu v Lokavcu.

Ob koncu naj se zahvalim vsem, ki so mi tekmovanje pomagali izvesti, vsem sodelujočim in vsem navijačem.

Z namenom, da dokažemo, da smo bari lokacija, kjer se ljudje družijo, zabavajo in se športno ter kulturno udejstvujejo, si želimo še več takih in podobnih dogodkov.

Jasmina

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!