Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
1°C
JUTRI
17°C
7°C
Oceni objavo

Leto sklenjeno z Bilanco 'taku jn drgači'

Zdi se, da vsako leto čas teče hitreje in da bi ga morda za kaj lahko tudi zmanjkalo. Toda tudi v tem letu se je na Gori marsikaj zgodilo in dogajalo, tako da nam ni bilo dolgčas. Čeprav smo nekatere prireditve tudi pogrešali, smo našli čas za večino tradicionalnih, nekaj se jih je celo podvajalo. Družabno življenje na Gori je torej še vedno pestro in zanimivo.
In taka bo tudi letošnja sklepna prireditev Bilanca leta 'taku jn drgači', ki bo v torek, 26. decembra ob 18. uri v avli osnovne šole na Otlici. Ker že samo ime tako narekuje, se trudimo, da bo malo drugačna od prejšnjih, kljub temu pa bomo v njej obudili dogodke, ki so zaznamovali Goro v letu 2017, in poskrbeli, da se boste ob tem zabavali. Obeta se veliko dobre glasbe, saj smo medse povabili skoraj vse tiste glasbene skupine in posameznike, s katerimi smo sodelovali čez leto. To so Skupina Hram, Dejan z barabami, Tjaša Božič in drugi. Spoznali pa naj bi tudi novonastalo glasbeno skupino – odkritje leta, ki bo prav na naši prireditvi razkrila svoje ime. Pustili se bomo presenetiti. Tudi vrhunec večera naj bi bilo presenečenje, vsaj za tistega, ki je Gori v letu 2017 pustil poseben pečat.

Prireditvi bo sledilo družabno srečanje, kjer se bomo ob dobri kapljici, prigrizkih in živi glasbi poveselili uspehov za nazaj in kovali načrte za naprej. Da pa letošnje dogajanje ne bo šlo v pozabo, je že v pripravi nova številka istoimenskega časopisa Bilanca leta »taku jn drgači«, ki jo boste lahko kupili še isti večer. Na povabilo k sodelovanju so se odzvala skoraj vsa društva in ustanove, ki delujejo na Gori, pa tudi posamezniki, ki tu živijo, in s svojimi prispevki oblikovali obsežno in zanimivo branje.

Želimo vam prijetne praznične dni in vse dobro v novem letu!

ŠKTD Sinji vrh

Oglejte si tudi