Oceni objavo

Iščemo mlade bende: Zabava za premlade

Hiša mladih Ajdovščina je v letošnjem šolskem letu organizator zabav za premlade (12-16). Gre za projekt, z izvajanjem katerega so pričeli mladi, z željo, da se sovrstnikom nudi možnost kakovostnega preživljanja prostega časa, zabave in sprostitve v varnem in odgovornem okolju mladinskega centra. 

O zabavah: 

Mladi so se na nas obrnili z željo po organizaciji tovrstnih zabav, katerih primarni namen je druženje, sklepanje novih prijateljstev in sprostitev mladih v sproščenem in varnem okolju mladinskega centra. Poleg tega želimo z matinejami spodbuditi tudi njihovo udejstvovanje in aktivno sodelovanje pri oblikovanju mladinske scene v lokalnem okolju.

Matineje so odlična priložnost za vse tiste, ki bi se želeli preizkusiti kot organizatorji, dekoraterji, promotorji, dizajnerji ali se v kaki drugi vlogi aktivno vključevati v mlado ekipo organizatorjev zabav in tako ustvarjati dogodke po lastnih željah in željah svojih sovrstnikov. Prednost tovrstnega ‘mladi za mlade’ udejstvovanja vidimo tudi v krepitvi številnih veščin in kompetenc (organizacijskih, kreativnih, digitalnih, socialnih) in pridobivanju neprecenljivih delovnih in timskih izkušenj. 

Za namen zadnje zabave v tem šolskem letu iščemo MLADE BENDE, ki bi si radi nabrali novih izkušenj. Dobrodošli so šolski bendi, garažni bendi ter drugi mladi, ki priložnosti, da bi vrstnikom polepšali zaključek šolskega leta, ne želijo zamuditi.

Dogodek bo v petek, 21. 6. 2024, v Palah v Ajdovščini.

Prijavite se čimprej na info@mc-hisamladih.si!

Dogodek nastaja v okviru programa Matineje - zabave za premlade.

Oglejte si tudi