Logo MojaObčina.si

Ajdovščina

DANES
16°C
-2°C
JUTRI
14°C
0°C
Deli
7417

Nagrada za najinovativnejši sladoled

Slovenija v svetu blesti zaradi mnogih dejavnikov: od naravnih lepot in turistične privlačnosti, do športnih uspehov in tehnoloških inovacij, v takšno javno diplomacijo pa se vedno bolj vključuje še en element: prehrana. Tokrat je Slovenijo na stopničke popeljala znamka AL!VE, nova podznamka Incomovega sladoleda Leone, ki bo potrošnikom ponudila bolj zdrav in funkcionalen sladoled, ki bo spodbujal zdrav in uravnotežen način življenja.
Wabel je francoska prehrambena platforma, ki združuje proizvajalce in trgovske verige in spodbuja inovacije in izboljšave na področju prehrane. Vsako leto podelijo prestižnoo mednarodno nagrado, ki jo podlejujejo najboljšim proizvajalcem prehrambenih izdelkov v dvanajstih kategorijah živil - ena izmed kategorij je tudi sladoled. In ravno v kategoriji sladoleda sta bila, za najbolj inovativna izdelka, izbrana Incomova najnovejša proizvoda znamke Leone AL!VE. Nagrada za najbolj inovativen sladoled v letu 2018 je bila podeljena na letnem srečanju v Parizu, ki se je odvijalo 26. in 27. marca 2018.
Nagrajena sladoleda sta
visokoproteinska vanilijeva sladoledna palčka in jogurtova palčka s koščki sadja in mueslijev. Čeprav postajajo visokoproteinski sladoledi vedno večji trend na svetovnih trgih, je AL!VE vanilijeva sladoledna palčka eden izmed prvih proteinskih sladoledov, ki se prodaja na palčki in tako potrošnikom nudi priročno osvežitev po športnih aktivnostih. T.i. Mini meal (mini obrok) palčka pa je prva sladoledna palčka na svetu, ki simulira priljubljen evropski zajtrk, jogurt z mueslijem in sadjem. V Incom Leone se radi pošalijo, da je sladoledna palčka zdaj postala njihov najbolj pogost zajtrk.

V Incom Leone so na nagrado izjemno ponosni, saj je bilo v omenjeni inovaciji vloženo ogromno truda, znanja in poskusov. Znamka AL!VE bo na voljo v slovenskih in evropskih trgovskih verigah v začetku aprila.

Ajdovsko podjetje Incom Leone izvaža več kot 90% svojega sladoleda na številne trge po Evropi in celem svetu (vključujoč Avstralijo, Novo Zelandijo in ZDA) in tako tekmuje z največjimi in najbolj inovativnimi proizvajalci sladoleda na svetu.

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!