Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
4°C
JUTRI
18°C
8°C
Oceni objavo

Enajsti na svetu

S tem nazivom se lahko pohvalijo mladi plesalci (pionirji stari od 8-10 let) plesnega kluba EL1 plesna scena.

Češko mesto Decin je od četrtka 19. septembra do nedelje 22. septembra gostilo svetovno prvenstvo IDO Street Dance Show.
Prvič so se ga udeležili tudi pionirji Ajdovskega plesnega kluba EL1 plesna scena. Mladi plesalci so v zadnjem letu dosegli več kot odlične rezultate na različnih tekmovanjih. Med drugim so se na državnem prvenstvu uvrstili na 5. mesto in si s tem rezultatom priplesali vstopnico na svetovno prvenstvo.

Svojo točko so odplesali suvereno, energično in z nasmehom na ustih ter s tem, v hudi konkurenci najboljših plesalcev iz različnih držav zasedli 11. mesto v svoji kategoriji.

Ob tej priložnosti bi najprej čestitali vsem plesalcem za njihov uspeh in se hkrati zahvalili našim trenerjem za njihov trud, staršem, ki podpirajo naše plesalce, jih redno vozijo na treninge, jim stojijo ob strani in verjamejo v naše delo ter tudi sponzorjem, ki so nam s svojimi donacijami omogočili udeležbo na tako pomembnem tekmovanju.

Našim plesalcem se je s tem izpolnila velika želja, saj so doživeli izkušnjo, ki jim bo ostala v srcu in spominu za vse življenje.

 

Ekipa EL1 plesna scena

Oglejte si tudi