Logo MojaObčina.si
JUTRI
23°C
10°C
NED.
23°C
11°C
Oceni objavo

Kneippovo aktivno obdobje

Veliko zagona smo sprožili in spoštljivo sprejeli izziv obogatiti dogajanje v našem društvu.
Z obilico zanimanja smo v januarju tega leta poslušali zelo koristen prikaz možnosti kako ravnati v medsebojnih odnosih, bodisi osebnih ali v krogu med ljudmi kjer se gibljemo. To je mediacija s koristnimi nasveti.

Sklenili smo tudi Občni zbor društva ,kjer smo pregledali delovanje preteklega leta in ugotovili, da smo izpolnili skoraj vse zastavljene cilje, ugotovili smo tudi, da moramo popraviti finančno stanje, zato članarina za letošnje 2013 leto velja 15 eur.

V februarju smo se srečali z gospo Sašo Tasevski, ki je predstavila svoje gledanje na zdravo hranjenje in pomoč le te pri ozdravitvah ali izboljšanju zdravstvenega stanja. Predstavila nam je knjigo, njeno avtorsko delo Moč žive prehrane.

Kmalu nam je poklonila lepe urice gospa Emilija Pavlič. Predstavila je svoji knjigi in nam zelo živo poklonila veliko modrih kuharskih napotkov za nas in naše najmlajše.

Zgodilo se je, da se je čitalnica v CKV nenadoma začela polniti in skoraj" pokati po šivih". Zanimanje za odlično predavanje in prikaz nam je pripravila priznana zeliščarica Terezija Nikolčič. Majhna živahna gospa nam je povedala veliko pomembnih stvari o rastlinah, posebej zdravilnih, pomembnih za naš zdrav način življenja. Odgovorila je na množico zastavljenih vprašanj. V tem mesecu nam bo v okviru Kneippovih srečanj , predavala znova z dodatkom prikaza Kneippovih terapevtskih teorij in jih prikazala v živo.

Eden izmed stebrov po Kneippu je tudi gibanje in masaža telesa. Pri tem nam bodo s predstavitvijo pomagali reflexo terapevti, z prikazom v živo.

Naše Društvo Kneipp je povabljeno in bo sodelovalo na Mednarodnih Kneippovih igrah v Mariboru, ki bodo potekale 3 dni od 9. 5. 2013 do 11. 5. 2013. Vabimo vas, saj se tega lahko udeležite vsi, ki želite.

Aktivnosti našega društva bodo potekale še v poletnih mesecih o čemer vas bomo obveščali na spletnih straneh naše gostiteljice Cankarjeve knjižnice in na facebook straneh Kneippovo društvo Vrhnika.

Spremljajte nas redno in izvedeli boste kje bomo in kaj bomo počeli.

Vabljeni.

Društvo Kneipp Vrhnika

M. A.

Oglejte si tudi