Logo MojaObčina.si
JUTRI
21°C
11°C
ČET.
20°C
12°C
Oceni objavo

Infarktna končnica, zmaga za goste

RD HERZ ŠMARTNO : RK RADEČE – PAPIR NOVA       27:28  (15:14)

 

Šmartno pri Litiji – Dvorana Pungrt, gledalcev: 150, sodnika: David Sok in Silvo Košir, delegat: Nedeljko Potočnjak.

 

Herz Šmartno: M. Sadar (0 obramb), Strmljan 12, Cirar 3, Bahovec 1, Žižek, Šmejc 3, L. Poglajen 1, Muratovič (14 obramb), Ža. Pregelj 1, A. Sadar, Bučar, Avsec 2, Ž. Berglez, Močnik 4, Žurga, Kukovica (0 obramb). Trener: Filip Gradišek.

 

Radeče – Papir Nova: Stegne, Kišek, Zupanc, Brečko 2, Zakošek 3, Gospodarič 3, Klinar (8 obramb), Jukič 1, Žičkar 1, Knez, Rebevšek (6 obramb), Ernestl 7, Dobravc 5, Marušič 6. Trener: Dragan Babovič.

 

Sedemmetrovke: Herz Šmartno 9 (6), Radeče – Papir Nova 7 (7).

 

Izključitve: Herz Šmartno 8 minut, Radeče – Papir Nova 12 minut.

 

Diskvalifikacije: -

 

 

Prva domača tekma je postregla s preobratom in zmago gostov. V prvem polčasu sta bili obe ekipi večkrat poravnani, na obeh straneh se je igralo praktično enakovredno, tako v obrambi kot v napadu. V drugem polčasu pa boljši začetek domačih, ki so dobro narekovali tempo, predvsem pa bolje igrali v obrambi. Kmalu so povedli za 4 zadetke, ter držali niti v svojih rokah. Še dobre tri minute do konca srečanja je bil rezultat 27:24. Nato pa črne minute v napadu, zgrešeni dve 100% priložnosti in gostje so začutili priložnost za preobrat. Z delnim izidom 0:4 jim je uspelo povesti, domača ekipa pa ob koncu tekme ni uspela iztržiti vsaj točke. Gostje so se veselili pomembne zmage, domača ekipa pa bo morala hitro pozabiti na poraz, saj jih v petek čaka že težka tekma proti Slovanu.

Oglejte si tudi