Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
8°C
JUTRI
24°C
7°C
Oceni objavo

Nova zmaga na gostovanju

ŠD ŠKOFLJICA PEKARNA PEČJAK : RD HERZ ŠMARTNO                    26 : 30 (12 : 14)

Škofljjica (10.12.2016) – Športna dvorana Škofljica, sodnika: Silvo Košir in Boštjan Žitnik, delegat: Janko Strel.

Škofljica Pekarna Pečjak: Šega, Dolinšek-Kogoj 4, Nered 4, Glavič, Pangerc 1, Regner, Žnidaršič 2, Purkart, Grum, Zgonec, Vidmar 1, Marolt 4, Lešek 4, Krese, Štavar, Batinič 6. Trener: Aleš Repina.

Herz Šmartno: Strmljan 6, Ribarič 1, Pleško, Cirar 2, Bahovec 4, Žižek, Šmejc 4, Muratovič, Ža. Pregelj 6, A. Sadar 1, Bučar, M. Sadar, Avsec, Močnik 5, Žurga 1, Kukovica. Trener: Filip Gradišek.

Sedemmetrovke: Škofljica Pekarna Pečjak  5 (4), Herz Šmartno  4 (2).

Izključitve: Škofljica Pekarna Pečjak 8 minut, Herz Šmartno  12 minut.

Diskvalifikacije:

Tekma se je na obeh straneh začela borbeno v obrambi, šmarski ekipi ni mogel pomagati Jaka Avsec, ki je še čutil poškodbo, katero je staknil na treningu. Rezultat je bil povsem izenačen do 10:10. Do konca prvega polčasa je ekipa Herz Šmartna odigrala bolje, ter na odmor odšla s prednostjo dveh zadetkov. V drugem delu podobno nadaljevanje, le da so Šmarčani popravili realizacijo v napadu, ter začeli višati razliko. Z nekaj dobrimi akcijami je ta znašala že šest zadetkov pri 19:25. Domača ekipa se ni predala in uspela rezultat znižati na 22:25, vendar to ni trajalo dolgo, saj je šmarska ekipa začela spet igrati bolje, povedla z 22:28, kar je zadostovalo za miren zaključek tekme in osmo zmago v prvenstvu.

Oglejte si tudi