Logo MojaObčina.si
DANES
20°C
3°C
JUTRI
25°C
6°C
Oceni objavo

V avgustu je bilo v DU Sevnica veselo

Poletje nam je v tem letu namenilo veliko deževnih dni, včasih je ob jutrih v zraku že čutiti prihajajočo jesen. Pa vendar se v sevniškem domu nismo predali vremenskim vplivom. Vsak dan, prežet  s sončnimi žarki, smo izkoristili za druženje v domskem parku ali za sprehode v okolico doma.

V sredo, 13. avgusta, je po domu odmeval zvok harmonike in pesem domskega pevskega zbora Lipa. Praznovali smo rojstne dneve stanovalcev, ki so rojeni poleti.

Devetnajstega avgusta so nas obiskali » mladi prijatelji« iz sevniškega vrtca. Skupaj smo se sladkali s sladoledom v domskem parku. Otroci z vzgojiteljicama Ireno in Vesno so nam obljubili, da nas bodo v prihajajočem šolskem letu še velikokrat obiskali.

V četrtek, 21. avgusta, smo se zbrali v jedilnici doma in si ogledali film iz preteklosti Doma upokojencev Sevnica. V spominih in pogovoru smo se vrnili v preteklost, v posnetkih poskusili uzreti svojo podobo iz pred nekaj let, se spominjali sostanovalcev in delavcev, ki jih ni več med nami…

Ob koncu našega srečanja smo po spominih na preteklost že gradili naše načrte za mesec september, ki bo po napovedih prazničen, saj bomo praznovali 35 let obstoja doma.

 

 Cveta Zupan, socialna delavka

Povezave

Mojaobcina

Oglejte si tudi