Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
4°C
JUTRI
18°C
8°C
Oceni objavo

Zbiranje vlog oškodovancev, ki so utrpeli škodo zaradi posledic suše 2012

Na podlagi vloge in oddane predhodne ocene Občine Šempeter-Vrtojba za prijavo škode po suši 2012 je Ministrstvo za obrambo, Uprava za zaščito in reševanje izdalo sklep številka 844-6/2012-308 z dne 2. 10. 2012 o pričetku ocenjevanja škode v tekoči kmetijski proizvodnji zaradi posledic suše v letu 2012.

 

Občina Šempeter-Vrtojba bo pričela z zbiranjem prijav škode v petek, 5. oktobra 2012. Obrazci so na voljo na spletni strani občine Šempeter-Vrtojba in sprejemni pisarni občine, II. nadstropje.

 

Navodila prijaviteljem škode

 

Prijavitelji morajo izpolniti obrazec v celoti, razen v točki 2. »Ocena škode«, kjer ni potrebno izpolniti 3. stolpca (šifra) in 6. stolpca (škoda v EUR). Posebej naj bodo prijavitelji pozorni na podpise prijave na dveh označenih mestih druge strani obrazca, to je na črto nad žigom občine in na črto nad žigom izpostave. Kontaktni telefon na zgornji desni strani obrazca ni obvezen. Koristen je le za hitro obveščanje oškodovancev v primeru morebitne dopolnitve vloge. Oškodovanci, ki prijavljajo škodo na večjem številu GERK-ov, lahko podatke, kot so navedeni v tabeli 2. točke prijavnega obrazca, izpišejo na dodatnem listu.

 

Upoštevale se bodo prijave, ki bodo prispele na naslov: Občina Šempeter-Vrtojba, Trg Ivana Roba 3a, 5290 Šempeter pri Gorici, najkasneje v ponedeljek, 15. oktobra 2012.

 

Prijavitelji oddajo obrazce prijave škode na sedežu Občine Šempeter-Vrtojba, Trg Ivana Roba 3a, v sprejemni pisarni (II. nadstropje dvorca Coronini).

 

Oškodovanci dobijo informacije na telefon: 031 340 626 (Nina Fiorelli Derman) ali na e-pošti: nina.fiorelli@sempeter-vrtojba.si.

 

 

 

Oglejte si tudi