Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
2°C
JUTRI
17°C
3°C
Oceni objavo

Uspeh Taekwon-do kluba Radovljica na mednarodnem tekmovanju Ljubljana Open

V soboto, 21.5.2016, je v Ljubljani v Športnem centru Triglav potekalo 14. ITF Taekwon-Do odprto prvenstvo Ljubljana OPEN. Udeležilo se ga je okrog 280 tekmovalcev iz 8 držav (Avstrija, Češka, Madžarska, Bosna in Hercegovina, Srbija, Makedonija, Slovaška in Slovenija) in 23 Taekwon-Do šol.

Taekwon-Do klub Radovljica se je tekmovanja udeležil s 14 tekmovalkami in tekmovalci. Vsem čestitamo za izvrstno predstavitev veščine in odlično zastopanje kluba. Še posebej pa čestitamo dobitnikom medalj:

Mlajše deklice:
– Neža Guštin, forme 6. kup 2. mesto, borbe -30 kg, 3. mesto

Mlajši dečki:
– Marko Oblak, borbe -20 kg, 2. mesto
– Tibor Oblak, forme 5. kup, 3. mesto
– Žan Teran, borbe -35 kg, 3. mesto

Starejše deklice:
– Ivana Sitar, forme 4. kup, 3. mesto, borbe -45 kg, 3. mesto

Mladinke:
– Naja Zupan, borbe -46 kg 2. mesto

Seniorke:
– Maja Habjan, forme 6. kup, 3.mesto

Seniorji:
– Denis Škufca, forme 4. kup, 3. mesto

Hvala glavnemu trenerju Željku Gvozdiću, VII.DAN za coaching, spremstvo, spodbudne in karajoče besede, Barbari Sitar za operativo in organizacijo, Robertu Guštinu za zgledno prestano sodniško preizkušnjo in spremljajoči ekipi staršev za glasno vzpodbujanje. Dan smo tokrat že tradicionalno zaključili v piceriji Julči – Pica da te kap.

 

Polni novega elana in trdnih sklepov za še bolj intenziven trening se vračamo na treninge, saj nas pred zaključkom šolskega leta čaka še ena tekma na Češkem, trening/seminar v Italiji in zaključek uspešne sezone s piknikom.

Oglejte si tudi