Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
2°C
JUTRI
17°C
3°C
Oceni objavo

Nadaljevanje del in obvozi v Občini Preddvor

TUPALIČE

V ponedeljek, 25. maja 2015 (v kolikor ne bo deževalo), bomo v Tupaličah iz smeri Preddvora začeli s ponovnim prekopom ceste zaradi vgradnje magistralnega vodovoda (Kranj-Šenčur). Hkrati z njim bomo urejali tudi meteorno kanalizacijo in nadaljevali s polaganjem fekalne kanalizacije ter sekundarnega vodovoda.

 

Obvoz za prebivalce Tupalič in Brega ob Kokri bo mogoč samo skozi "sredino" vasi v smeri podvoza proti Olševku oz. križišču magistralne ceste za Kranj. Cesta skozi Olševek še vedno ni prevozna.

 

BREG OB KOKRI

Ker smo zaključili z deli na mostu čez Kokro, bomo takoj ko bodo prevezani vsi hišni vodovodni priključki, začeli z urejanjem ceste (meteorna cesta kanalizacija, postavljanje parapetnih zidov ter robnikov).Termina predvidenih del zaradi deževnega vremena ne moremo natančno določiti.

 

Tupaliče so zaprte z vseh strani,promet je mogoč edino po sredini vasi pod podvozom v smeri Olševek - križišče Kranj. Prav tako je urejena cesta mimo brdske ograje proti Sr. Beli.

 

Cesta za Hraše je po našem obvestilu že nekaj časa zaprta, ker čakamo na postavitev črpališča. Nivo podtalnice nam še ne dovoljuje gradbenega posega, zato vas prosimo za razumevanje, ko promet tam ne bo več mogoč. Zapora bo trajala največ 4 dni. 

 

Vsi ostali odseki v občini ostajajo za prevoznost nespremenjeni kot je objavljeno na sliki.

 

Oglejte si tudi