Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
0°C
JUTRI
17°C
2°C
Oceni objavo

Zaključek pohodniške sezone

Hitro se bliža konec leta in čas je za pregled preteklega. Kot že vsako leto doslej je tudi letos PD Mislinja v soboto, 18.11.2016, pripravilo srečanje za pohodnike, ki so se udeležili naših pohodov.

Najpogumnejši smo se zbrali na AP Mislinja in se peš odpravili čez Turjak do gostilne Repolusk. Hoja je bila prijetna, čeprav nas je med potjo osvežilo nekaj deževnih kapljic. Ob 17 uri, ko smo bili vsi zbrani, je predsednik PD Mislinja, Ivan Arko, pozdravil vse prisotne in se jim zahvalil za udeležbo.

V uradnem delu smo podelili častne listine članom PD Mislinja, ki so v tekočem letu dopolnili okroglo obletnico 70 ali več let. Letos smo imeli šest jubilantov. Podelili smo tudi priznanja planincem, ki so prehodili Koroško planinsko transverzalo. Poleg tega smo pripravili še kolaž fotografij z vseh pohodov, ki smo jih organizirali v letu 2016. Film s fotografijami se je vrtel skozi celotno prireditev, tako da so si ga lahko vsi ogledali in obujali lepe spomine s pohodov.


Po uradnem delu se je prilegla dobra in obilna večerja. Da pa ne bi pridobili kakega odvečnega kilograma,  je poskrbel muzikant, s prijetno glasbo, ki je vabila na ples. Ob glasbi, plesu in kramljanju je čas hitro minil in že smo se poslovili in krenili vsak proti svojemu domu z željo, da se kmalu vidimo na kakšnem pohodu.

Oglejte si tudi