Logo MojaObčina.si
JUTRI
17°C
2°C
NED.
22°C
4°C
Oceni objavo

Akcija »Radi delamo dobro«

Mercator je v mesecu aprilu pričel z akcijo "Radi delamo dobro". Z njo želi vzpodbuditi in nagraditi delo tistih društev, ki največ prispevajo za razvoj in notranjo povezanost kraja.

Mercator letos že drugo leto zapored izvaja projekt "Radi delamo dobro". V ta projekt so letos vključili 100 svojih prodajaln po vsej Sloveniji. Med njimi je tudi naša prodajalna Mercatorja v Mislinji.

 

Vsaka od teh stotih prodajaln je predlagala tri društva iz svojega lokalnega okolja, za katere meni, da so pomembne za razvoj in notranjo povezanost kraja. Prodajalna Mercator Mislinja je tako predlagala v Mislinji Planinsko društvo Mislinja, Društvo upokojencev Mislinja in Gasilsko društvo Mislinja.


Projekt poteka od 1.4. do 30.4.2015.

Kupci bodo v tem času ob plačilu računa  prejeli žeton in ga odložili v skrinjico z izbranim društvom. Društvo, ki bo na koncu akcije prejelo največ žetonov, bo prejelo donacijo v višini 1.000 €.

 

V času akcije bodo društva v prodajalni poskrbela za prikaz svojih aktivnosti. Prvi dan, to je 1.4. 2015 se tako najprej predstavlja Planinsko društvo Mislinja, zadnja predstavitev društev pa bo na dan 30.4. 2015 ter vsak petek v aprilu.

 

Kupce vabimo, da se v čimvečjem številu odzovejo na to akcijo in tako pomagajo društvom, ki skrbijo za razvoj in povezanost kraja.

Oglejte si tudi