Logo MojaObčina.si
JUTRI
23°C
10°C
ČET.
26°C
11°C
Oceni objavo

Čistilne akcije na Kobariškem

V okviru ZELENEGA APRILA na Kobariškem že cel mesec april potekajo številne čistilne akcije v organizaciji krajevnih skupnosti, društev, posameznikov, zavodov... 

Pred nami je sončen vikend, pravšnji za organizacijo tovrstne akcije. Čistilno akcijo so že napovedali v Krajevni skupnosti Breginj, Vrsno, Idrsko-Mlinsko, Kobarid, Trnovo ob Soči. Še je čas, da jo najavite tudi vi in v družbi sokrajanov preživite dan, tako kot so ga že preživeli v Krajevni skupnosti Borjana-Podbela in skavti v Kobaridu. 

Akcijo najavite koordinatorju Janku Volariču na elektronski naslov: redarstvo@kobarid.si ali na telefonsko številko: 041 728 613.

Organizator vam bo zagotovil zadostno število vrečk za ločeno zbiranje odpadkov, rokavice in malico za vsakega udeleženca (zaradi lažje organizacije prosimo, da 4 dni pred izvedbo čistilne akcije sporočite število udeležencev)

S koordinatorjem čistilne akcije Jankom Volaričem se boste dogovorili tudi glede odvoza odpadkov in morebitnih potrebah po kontejnerjih za kosovne odpadkeZa varnost na čistilni akciji poskrbi vsak sam!




Oglejte si tudi