Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
3°C
JUTRI
18°C
7°C
Oceni objavo

Vabljeni k sodelovanju na Pustni povorki na Sokolski

Občina Ivančna Gorica in Plesni klub Guapa tudi letos pripravljata pustovanje s Pustno povorko na Sokolski. K sodelovanju vabljene organizirane skupine, ki se bodo obiskovalcem predstavile s skupinsko masko, najboljša izmed njih bo nagrajena.

Na letošnjo pustno soboto, ki bo 9. februarja bo na Sokolski ulici v središču Ivančne Gorice že četrto leto zapored potekalo pustovanje. Pevci, igralci, plesalci, likovni ustvarjalci, športniki, turistična društva, gasilska društva, šolski razredi, vrtčevske skupine, poslovni kolektivi, … skratka vsi ljudje dobre volje in vseh starosti vabljeni, da se pridružite s skupinsko pustno masko in sodelujete v pustni povorki. S svojo masko lahko pripravite tudi točko, ki naj bo vesela in zabavna, primerna pustovanju. Dolžina naj ne presega 5 min.

Vse, ki se boste odzvali povabilu naprošamo, da izpolnite  prijavnico in jo najkasneje do 4. februarja 2013 pošljete na naslov: Plesna šola GUAPA, Petrušnja vas 68, 1296 Šentvid pri Stični ali na elektronski naslov info@guapa.si. (Informacije: 041 831 895)

Prijavnico poiščite na: http://www.ivancna-gorica.si/aktualno/?id=774


Za vse lačne sodelujoče bo letos poskrbljeno z enolončnico, krofom in čajem. Za pestro ponudbo dobrot in izdelkov domače obrti, tokrat v pustnem duhu, pa bo poskrbela ivanška tržnica. Organiziran bo izbor NAJ skupinske maske, ki bo nagrajena s praktičnimi nagradami.

Program bo povezovala Ksenija Rebeka Matkovič in ga dodatno popestrila s svojimi glasbenimi vložki.


Oglejte si tudi