Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
6°C
NED.
23°C
8°C
Oceni objavo

Zahvala Janka Jazbeca

Spoštovane občanke in občani!

V petek, 24. 10. 2014, sem zaključil osemletni mandat župana Občine Horjul in ob tej priložnosti se vam iskreno zahvaljujem za podporo, ki ste mi jo izkazali v obeh mandatih.

Čeprav ste me na volitvah podprli številni volivci, je zmanjkalo nekaj glasov. Uspešno realizirani projekti so bili odraz mojega dela, zato v predvolilnem času nisem želel izvajati predvolilnih aktivnosti z obljubami, kajti osebno menim, da je izvedeno delo najboljši odraz uspešnega vodenja. Povedal sem jasno, kaj je še treba narediti, in določil terminske načrte, saj so vsi projekti že v zaključni fazi izvedbe in finančni viri so zagotovljeni. Vsi projekti so se izvedli racionalno in gospodarno, zato je v proračunu ostalo še dovolj sredstev, skoraj dva občinska proračuna, v dobro popotnico novoizvoljenemu županu. Podpiram voljo ljudi po spremembi in pričakujem, da bo cilj novoizvoljenega župana uspešno dokončanje že tekočih projektov, saj je bilo vanje vloženo veliko let dela celotne občinske uprave in svetnikov.

Vesel sem, da smo v obeh mandatih skupaj dosegli vse zastavljene cilje, ki sem jih obljubil v volilnem programu.  Pri svojem delu župana sem deloval zakonito, odgovorno in racionalno ter se po svojih najboljših močeh trudil za čim boljši razvoj občine in dobrobit vseh občank in občanov. S ponosom lahko rečem, da smo v mojih dveh mandatih naredili velik korak v razvoju naše občine.

Zahvaljujem se tudi občinskim svetnikom, da so me pri mojem delu podpirali in smo uspešno izpeljali številne projekte, ter občinski upravi, ki me je vodila skozi zapletene birokratske postopke. Prav tako hvala vaškim in vodovodnim odborom za njihovo pomoč na terenu.

Novemu županu in občinskemu svetu želim, da bi uspešno dokončali vse že zastavljene projekte iz mojega mandata in uresničili nove, obljubljene projekte.

Osebno se bom lahko sedaj bolj posvetil svojim najbližjim in svojim podjetjem, ki sem jih zaradi pomanjkanja časa zanemaril.


Janko Jazbec

Oglejte si tudi