Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
3°C
JUTRI
18°C
7°C
Oceni objavo

Občinske novice

  • Na novo osvetljena Šolska ulica
  • Na Šolski ulici v Horjulu so bili postavljeni novi drogovi za javno razsvetljavo. Nova osvetlitev bo še posebno v zimskem obdobju pripomogla, da bo varnost tako šolarjev kot preostalih sprehajalcev na tej kar močno obremenjeni ulici še večja.

     

    • Zbranih skoraj 30 ton kosovnih odpadkov

    V oktobru je bil na območju naše občine organiziran odvoz kosovnih odpadkov, elektronske in električne opreme ter gum. Na zbirnem mestu pri Športnem parku Horjul se je skupaj zbralo nekaj manj kot 30 ton kosovnih odpadkov in okrog 300 gum. Velja pa omeniti, da nekateri še vedno ne spoštujejo navodil oz. pravil, ki narekujejo, kaj spada med kosovne odpadke. Tako so se mednje skrivoma prikradle tudi stvari, ki tja ne spadajo, in povzročile kar nekaj težav, zato prosimo, da se v prihodnje navodila dosledno upoštevajo.  

     

    • Vandalizem na objektu šole in športne dvorane

    Septembra smo v Našem časopisu pisali o novem igrišču pri športni dvorani Horjul, ki je dokaz, da je v naši občini še vedno prisotno prostovoljstvo ter da ljudje prispevajo za svoj kraj in njegov razvoj. Zato nas je še toliko bolj razočaralo dejstvo, da nekateri posamezniki še vedno ne znajo ceniti vsega tega, kar občina skupaj z občani prispeva k boljšemu življenju. To se je nedavno pokazalo tudi z uničevanjem fasade na osnovni šoli in športne dvorane. Neznani storilci so s spreji popisali fasado športne dvorane in šole ter s tem povzročili veliko škodo.  Zato prosimo vse, ki bi imeli informacije o dejanju ali storilcih, naj to sporočijo na telefonsko številko 01/759 11 20 ali na elektronsko pošto obcina@horjul.si. Za vse konkretne informacije o storilcih župan ponuja denarno nagrado.

     

    • Ne pozabite na Miklavža

    Vsi prijavljeni otroci, ne pozabite:

    Miklavž vas bo obiskal v petek, 6. decembra 2013, ob 18. uri v Prosvetnem domu Horjul.

     

     

     

    Oglejte si tudi