Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
3°C
JUTRI
20°C
6°C
Oceni objavo

Zbiramo prijave za letovanje


Kot že nekaj let smo se v društvu tudi za prihodnje leto odločili za letovanje v hotelu Delfin v Izoli. Poleg ugodne cene letovanja (na redno ceno imamo 10 % popust) bomo poskrbeli tudi za avtobusni prevoz s simbolično voznino. Termin letovanja je predviden od 16. do 23. marca 2016.

 

V hotelu, v lasti Zveze društev upokojencev Slovenije, ki ga odlikujeta izjemna lega ob morju in neposredna bližina izolske marine, se z gosti (predvsem z nami upokojenci) družijo že 33 let. Lokacija hotela ponuja veliko možnosti za odkrivanje slovenske obale. Sprehodite se lahko do središča Izole in ob obali do Kopra ali odkolesarite po poti Parenzana do Strunjana in naprej do Portoroža. V hotelu nudijo sprostitev v notranjih bazenih z ogrevano morsko vodo, poleti pa v zunanjem. Ker gibanje pomeni zdravje, dvakrat dnevno vabijo na telovadbo v notranji bazen. Telovadba v telovadnici pod vodstvom fizioterapevta pa bo poskrbela za aktiven začetek dneva. Imajo tudi rusko kegljišče in balinišče, na hotelski recepciji je možna izposoja palic za nordijsko hojo. Na voljo je tudi bogat animacijski program s kulturnimi večeri, z izleti in s sprehodi, tombolo, z glasbo za ples …

Več o ponudbi na: http://www.hotel-delfin.si

Prijave zbira Tilka (tel. 07/ 30 65 4 65) do konca januarja. Info: Dušan Kraševec (041 792 878, dusan.krasevec@siol.net). 

Oglejte si tudi