Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
6°C
JUTRI
18°C
2°C
Oceni objavo

Hčere burje z novo himno

V petek, 28. novembra, so ajdovske nogometašice že drugič zapovrstjo pripravile dobrodelni koncert Glasbeni zadetek in v Dvorano Edmunda Čibeja v Lokavcu privabile mnoge ljubitelje glasbe in nogometa.
Pravijo, da nima smisla popravljati tistega, kar se izkaže za dobro ali vsaj sprejemljivo – vedno namreč lahko tvegamo slabše. Prav zato smo se organizatorji odločili, da lanskega koncertnega koncepta ne bomo veliko spreminjali. Naše okolje ponuja izjemne glasbene talente, ki se na odru znajdejo kot pravi profesionalci, v kombinaciji s preprostostjo in pristnostjo pa dobimo rezultat, ki smo mu bili priča tudi na zadnji novembrski petek. Letos zelo nogometno obarvani program so nam poleg mnogih solistov pomagali oblikovati 'trubači' iz Vrhpolja Dejgadejga, ansambel Šembidci, En Piko Bend, oktet Castrum, otroci iz OŠ Lokavec, skupina TPO in tudi mnogi zborovski pevci, ki so prav za to priložnost posodili svoj glas. Čisto na koncu koncerta je Tina Bolko z En Piko Bendom zapela tudi novo himno ženskih ajdovskih nogometašic, Hčere burje.

Koncert Glasbeni zadetek ni samo priložnost za dobrodelni prispevek, ampak tudi za druženje in prijetno glasbeno doživetje. Vsega tega pa seveda ne bi bilo brez mnogih, ki so nam tudi letos zavzeto priskočili na pomoč: Združenje SAZAS, Krajevna skupnost Lokavec, Športno društvo Slano blato Lokavec, Jurij Ferjančič, OŠ Lokavec, Pekarna Ježek, Trio d. o. o in mnogi, mnogi drugi. Vsem res najlepša hvala.

bpk


 

Oglejte si tudi