Logo MojaObčina.si
JUTRI
22°C
9°C
PON.
26°C
8°C
Oceni objavo

Kolo življenja

V petek, 11. marca 2016, je študijski krožek 'Le eno življenje imam, ga lahko izboljšam?', ki se izvaja v okviru Ljudske univerze Ajdovščina, organiziral predavanje Olge Ličen 'Kolo življenja'.
Kaj je življenje? Je čudovito, zabavno, morje priložnosti  ali dolgočasno, nevarno, borba …? Mi smo tisti, ki filtriramo naše izkušnje. Vsak vidi tisto, kar verjame.

Kot otroci smo se imeli radi, kaj se je sedaj zgodilo z nami, da mnogokrat nismo zadovoljni sami s sabo? V življenju je že vsak izmed nas doživel več situacij, ko je premagal večje napore, bil uspešen. Takrat smo se dobro počutili. Naše 'kolo življenja' sestavlja več področij: zdravje, okolje, družina, kariera, osebna rast, sprostitev …Sami preučimo, kako smo zadovoljni s posameznim področjem, zahvalimo se za tisto, kar smo prejeli, načrtujmo, kaj smo pripravljeni narediti, da bomo dosegli izboljšanje. Ni dovolj le sanjarjenje in vizualizacija, potrebna je tudi akcija. Življenje nam je dano kot darilo in v vsakem obdobju ga lahko izboljšamo.
ajf

Oglejte si tudi