Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
5°C
JUTRI
16°C
0°C
Oceni objavo

Naše none in nonoti

Mladi in otroci s Planine, iz Šmarij, Gaberij in Velikih Žabelj smo že tretje leto zapored pripravili prireditev, na kateri ni manjkalo mladostne energije, smeha in dobre volje.
Prvo leto smo prireditev posvetili našim mamam, drugo leto očetom, letos pa smo se spomnili dragih non in nonotov, ki igrajo v našem življenju tudi zelo pomembno vlogo.

V dvorani prve slovenske vlade v Ajdovščini se je zbralo veliko gledalcev, ki so prisluhnili spominom none in nonota, čudovitim pesmim zbora Luč in ostalim solistom, glasbi ansambla, veliki skupini kitaristov, skečem o težavah starejših ter simpatičnim recitacijam. Navdušile so tudi plesne točke ter ritmični performans  Žoga Benda iz Doma starejših občanov Ajdovščina.

Zasluge za uspešno izpeljano prireditev gredo župniku Sašu Mugerliju, turističnemu društvu Vrtovče, sponzorjem ter predvsem mladim, ki so s svojimi talenti obogatili večer.

Zahvaljujemo se tudi vsem obiskovalcem za prostovoljne prispevke, ki jih bomo namenili za kritje stroškov prireditve ter za dobrodelne namene.

Tanja Turk

Oglejte si tudi