Logo MojaObčina.si
JUTRI
12°C
4°C
NED.
14°C
3°C
Oceni objavo

Članski košarkarji pred derbijom ostajajo neporaženi!

Članska zasedba je tokrat odpotovala na gostovanje na Primorsko, kjer jim je nasproti stala mlada ekipa KOŠ Kopra. Tekmo so pri Vrhniki začeli: Kos Jan, Kos Jaka, Drašler, Gostiša in Homovec. Ne glede na to, da je ekipa iz Kopra v spodnjem delu lestvice, smo tekmo vzeli resno in že v prvi četrtini povedli z nekaj koši razlike. S hitrimi akcijami in uspešnimi meti iz razdalje smo po koncu 1. četrtine vodili z rezultatom 17 : 28. Tudi v drugi četrtini smo narekovali tempo igre, tako da je razlika med polčasom ostala podobna (31 : 44). Vstop v drugi polčas je bil podoben prvemu, nasprotniku nismo dovolili, da bi se približali in tako vse do konca tekme nadzorovali potek. Priložnost za igro so tako dobili vsi igralci, ki so jo tudi dobro izkoristili.

Strelci za KK Vrhniko: Savić 23, Kos Jan in Homovec 17, Koncilja 10, Gostiša 6, Kos Jaka 5, Brglez 4, Drašler 3, Petek in Kulenović 2, Novak 1.

Izjave po tekmi:

Matic Vidic (trener): Po dolgem času nam je nasproti stala mlajša ekipa od naše, kar smo s pridom izkoristili. Skozi celotno srečanje smo diktirali tempo, veliko igrali pod koš ter dobro zadevali z razdalje. Z rezultatom sem zadovoljen, vse naše misli pa so bile že takoj po tekmi usmerjene proti naslednjemu nasprotniku, Krvavcu iz Cerkelj, s katerim se bomo v soboto, 12.12. ob 18.00 pomerili za trenutno vodstvo v ligi. Vabljeni na ogled tekme!

Vljudno vabljeni vsi ljubitelji košarke na naslednjo domačo tekmo, ki bo za nas izjemno pomembna, saj igramo z ekipo iz Krvavca, ki je trenutno na 2. mestu! Tekma bo v soboto ob 18. uri v dvorani OŠ Antona Martina Slomška na Vrhniki!

Oglejte si tudi