Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
3°C
JUTRI
18°C
6°C
Oceni objavo

Sijte, sijajne duše, sijte!

Drž'te se, sijoče duše, drž'te se Življenja, Svetlobe in Gorkote kot bi vam brez tega ne bilo za živeti. V temi še tako močno drevo propade. Če svetlobe in topline ne najdete zunaj, si jo morate ustvariti sami. Zrelo je biti prižgana luč, ki jo kot lotosov cvet ne nič ne zatemni. To je vedno zrelo dejanje, na koncu časa, ki mineva, pa je to pomnoženo modro. Smo ped koncem poslednje bitke, ki so jo napovedali tisoče let.

Zamislite si, da se že zelo dolgo, tako dolgo, da si tega ne morete niti predstavljati, bije bitka med Brezdušnimi nadzorniki in Ljubeznijo. Predstavljajte si, da so bili Brezdušni tako uspešni pri zavajanju ljudi v svoje pasti, da so začeli ogrožati Celoto. Ljubezen ne more prestopiti praga svobode nikomur, ker je svobodna, ne more pa iz istega razloga dovoliti uničenje same sebe, ker se ljubi.

Nekomu, ki zaradi nečednih spletk in prevar vdira v najglobjo intimo duše in na kolektivni ravni kompromitira Življenje samo, mu Ljubezen sme in mora pokazati zobe. Zato vam, sijoče duše, sporočam radostno novico, da vztrajajte v netenju notranjega ognja potrpežljivosti, upanja in dobre volje še malo in vaša naložba se vam bo obrestovala in vaše srce bo znova trepetalo v doživljanju svobode, ki jo hočete.

Uglasitev na novo dobo 4.6.2022 ob 9h, Vrhnika https://solahosta.com/delavnice/

Sijte in ostajajte sijajni, Marjeta Šumrada

Oglejte si tudi