Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
3°C
JUTRI
18°C
7°C
Oceni objavo

Filmska pomlad v Kinu Bevke

 

 

   Še dva meseca je do zaključka filmske sezone. V času od oktobra 2013 do maja 2014 bomo izpeljali zanimiv izbor filmov zelo različnih žanrov. Na sporedu imamo tako risanke, kot tudi filme za bolj zahtevne gledalce. Če je le možno, pred predvajanjem filma povemo nekaj o nastanku dotičnega filma in o njegovi vsebini. Tako se gledalci lahko lažje pripravijo na kvaliteten ogled in tudi razumejo podano vsebino.

 

V aprilu si bomo ogledali:

   Glavna tema filma POGUM ( 6.4.2014 ob 18 uri) je, kako zbrati dovolj poguma, da prekineš spone. Merida je hrabro in neustrašno dekle – pleza po pečinah, strelja z lokom in se bori z medvedi. Najtežje od vsega pa je kljub vsemu najti pogum v svojem srcu. Tako je filmsko vsebino povzel režiser Mark Andrews. Sinhronizirana animirana družinska komična pustolovščina je namenjena vsem, ki želijo življenje zares živeti. Vsem, ki hočejo v sebi najti moč, da delajo stvari, ki jih veselijo in s tem posledično pripomorejo k dobrobiti vseh ljudi.

 

   Prav vsi smo že slišali za film HOBIT -NEPRIČAKOVANO POTOVANJE  ( 20.4.2014 ob 18 uri). Domišljijska pustolovščina nas popelje v svet škratjega kraljestva Ereborja, Bilba Bisagina, vešča Gandalfa Sivega, zmaja Smauga, bitja Golumna in še mnogih drugih domišljijskih likov. Film je namenjen mladostnikom, z veseljem pa ga gledajo tudi odrasli – mladi po srcu. Na sporedu je 20.4.2014 ob 18 uri.

 

   V mesecu maju sta na vrsti drama KRALJESTVO VZHAJAJOČE LUNE ( 4.5.2014 ob 18 uri) in za najmlajše ŽELVINO OSUPLJIVO POPOTOVANJE ( 18.5.2014 ob 18 uri). Slednji je čudovit dokumentarec s podnapisi za starostno skupino 7 +. S svojo vsebino pa bo navdušil tudi ostale.

 

   Prisrčno vabljeni vsi, ki vam diši vonj po filmskem traku. Bevški kino je majhen, zato pa toliko bolj prijeten in domač. Spremljajte nas tudi na www.bevke.si, kjer redno objavljamo vse novosti. Že sedaj vas vabimo, da se nam pridružite jeseni, ko bomo s filmskim vikendom obeležili že 50 letnico našega obstoja.

                                                                                                          Sekcija Kina Bevke

Oglejte si tudi