Logo MojaObčina.si
DANES
9°C
0°C
JUTRI
1°C
-4°C

Razpisi in izzivi NVO v občini Vrhnika

Organizator: Stičišče Središče - ZAVOD NEFIKS
Kontaktni podatki organizatorja: Zavod Nefiks, +386 (0)40 698 915.
Spletni dogodek

Društva in druge nevladne organizacije, ki delujete v občini Vrhnika, vabimo na spletni dogodek, kjer vas bomo v prvem delu seznanili s priložnostmi za sofinanciranje vaših dejavnosti, razpisi, ki so na voljo, in kako pripraviti uspešno projektno prijavo, v drugem delu pa bomo odprli razpravo o razpisih Občine Vrhnika.

Kaj: Razpisi in izzivi društev in drugih NVO v občini Vrhnika
Kdaj: torek, 6. december 2022, od 18.00 do 19.30
Kje: preko spleta, ZOOM

Program delavnice:
1. del:

  • O razpisih: evropski, nacionalni in občinski razpisi ter drugi viri – kateri so na voljo, kje jih najti, kako oceniti ustreznost razpisa za svojo NVO
  • O prijavah na razpise: uspešne in neuspešne prijave – kaj jih loči, kako zasnovati dobro, uspešno projektno prijavo


2. del:

  • Razprava o razpisih in izzivih v občini
V razpravi bomo odkrivali prednosti in slabosti občinskih razpisov in na podlagi tega bomo na Stičišču Središče pripravili priporočila za občino, katere jim bomo posredovali. Poleg vaših predlogov bomo v priporočila vključili tudi dognanja na podlagi pregleda razpisov in primerjave z razpisi drugih občin oz. priporočili za občinske razpise nasploh. 


Izvajalka delavnice, Darja Sekula Krstič, ima večletne izkušnje v nevladnem sektorju, tako s povezovanjem organizacij in sodelovanjem z drugimi ključnimi deležniki, kot pridobivanjem sredstev, pisanjem in vodenjem projektov ter svetovanjem organizacijam pri tem.


Če se dogodka ne boste mogli udeležiti, vendar imate predloge za občino, katere lahko vključimo v priporočila, nam jih lahko posredujte tudi po mailu (sticisce@nefiks.si) ali telefonu (040 698 915).


***

Če nas (Stičišče Središče) še ne poznate, vas vabim, da si preberete več o nas na naši spletni strani. Smo podporna organizacija za društva in druge nevladne organizacije v osrednjeslovenski regiji (informiramo, svetujemo, usposabljamo društva, nastopamo kot zagovorniki društev pri občinah). Če bi želeli prejemati naše novice o dogodkih, razpisih ipd., nam sporočite svoj interes.

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi