Logo MojaObčina.si

Vrhnika

JUTRI
11°C
-1°C
PET.
12°C
1°C

Pat Tern, Lokus Pokus, Baltazar (Poletje v Bazenu)

Organizator: Poletje v Bazenu
Vstopnina: Prostovoljni prispevki

Vabljeni na druženje v magični ambient vrhniškega bazena ob odlični glasbi, hladnemu pivu in dobri družbi.

PAT TERN
Andrej Černelč iz Bistrice ob Sotli ustvarja avtorsko glasbo nekje na tromeji med artpopom, rapom in trip-hopom. Besedila so izpovedi izmišljenih (arhe)tipov, kot so milijarder, zasvojenec z internetom, šovinist, depresivna oseba, verski fanatik. Skozi vpogled v njihove miselne procese Pat Tern raziskuje vzorce sodobnega človeka.LOKUS POKUS
Boštjan Imenšek iz Šmarja pri Jelšah je svoj looper projekt opisal kot blues, rock, noise eksperimentalno-ambientalni enojec brez krmarja. Svojo prvo ploščo Looping Blues je posnel v studiu ob meji v Bistrici ob Sotli.


BALTAZAR
Duet Baltazar iz Bistrice ob Sotli sta prvoborca obsoteljske jam scene, a nista narisana, čeprav bi človek pomislil, da bi najbrž samo animirani lahko izvedli akrobacije, ki jih ona dva čisto zares. Baček igra naravnost bolane riffe in jih potem še z looperjem posname, da lahko preko njih igra še druge bolane rife. Še bolj divji je Muc, ki igra bobne, vmes pa še spušča semple, igra klaviaturo in spušča efekte preko dveh kaoss padov. Fusion, progresive, instrumental.

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi