Logo MojaObčina.si
JUTRI
30°C
14°C
SRE.
31°C
14°C

Zaposlitev

Savinjska regija
Četrtek, 20. Junij. 2024

Računovodja z odličnim plačilom (m/ž)

V kolikor ste natančni, zanesljivi, odgovorni in predani delu, imate več kot 3 leta izkušenj na področju računovodstva in ste odprti na nove poslovne priložnosti, berite naprej! V poznanem podjetju v okolici Celja zaposlimo nekoga na delovno mesto "Računovodja (m/ž)".
Moje Delo
Savinjska regija
Sobota, 22. Junij. 2024

Administrator/Knjigovodja

Dela in naloge obsegajo: vnašanje in urejanje baz podatkov v programu Pantheon, vodenje blagajne..
Moje Delo
Savinjska regija
Ponedeljek, 01. Julij. 2024

Referent za izposojo vozil (m/ž)

Naš naročnik je uspešno mednarodno podjetje, ki se ukvarja z izposojo avtomobilov in motornih koles. Zaradi povečanega obsega dela širi ekipo, in išče ustrezno osebo za zasedbo delovnega mesta - Referent za izposojo vozil (m/ž). ...
Moje Delo
Savinjska regija
Sreda, 03. Julij. 2024

Prodajni inženir (m/ž)

Za našega naročnika, iščemo izkušenega sodelavca za delovno mesto "Prodajni inženir (m/ž)". Podjetje, ki se ponaša z zavzetim timskim delom ter inovativnim pristopom, nenehno išče nove priložnosti in skupaj s svojimi zaposlenimi soustvarja poslovni uspeh ter spodbuja poslovni razvoj.
Moje Delo
Savinjska regija
Četrtek, 04. Julij. 2024

Vodja optik

Iščemo izkušenega in visoko motiviranega Vodjo Optike, ki bo prevzel odgovornost za vodenje naših fizičnih optik po Sloveniji pod blagovnimi znamkami Moje-lece.si in Vallis. Za prijavo pošljite svoj življenjepis in motivacijsko pismo na zaposlitev@adrial.eu do vključno 3. 7. 2024. Veselimo se vaše prijave in morebitnega sodelovanja z vami za skupni uspeh!
Moje Delo
Savinjska regija
Sobota, 06. Julij. 2024

Strokovnjak za okolje, varnost in zdravje pri delu (m/ž) v Savinjski regiji

Ste zavezani k varnosti zaposlenih in okolja? Ste sposobni hitrega odzivanja v nujnih situacijah, ob tem pa ohranjate jasno in učinkovito komunikacijo? Mednarodno podjetje s tradicijo išče strokovnjaka na področju okoljskega varstva, varnosti in zdravja pri delu. Prijavite se še danes in soustvarjajte varno in trajnostno delovno okolje!
Moje Delo
Savinjska regija
Nedelja, 07. Julij. 2024

Junior HR poslovni partner (m/ž)

Želite svojo kariero na HR področju razvijati v velikem in uspešnem mednarodnem podjetju? Si želite pod mentorstvom izkušenih HR poslovnih partnerjev rasti in soustvarjati kulturo podjetja na globalni ravni? Vsi pritrdilni odgovori so znak za prijavo na delovno mesto: junior HR POSLOVNI PARTNER (M/Ž).
Moje Delo
Savinjska regija
Nedelja, 07. Julij. 2024

Prodajnik specialist v podporni pisarni (m/ž)

Želite svojo kariero razvijati v velikem in uspešnem mednarodnem podjetju? Vas veseli delo v oddelku prodaje, priprava in pregled pogodb ter sodelovanje z različnimi oddelki za doseganje visokih ravni zadovoljstva strank? Ste proaktivna, zagnana in natančna oseba s »can-do« odnosom? Vsi pritrdilni odgovori so znak za prijavo na delovno mesto: Prodajnik specialist v podporni pisarni (m/ž).
Moje Delo