Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
-1°C
JUTRI
12°C
2°C

zaposlitev

Savinjska regija
Petek, 19. April. 2024

Čistilka m/ž

V letošnjem letu beležimo rekordno prodajo naših izdelkov, zato želimo okrepiti ekipo s kandidatom na delovno mesto: ČISTILKA M/Ž
Moje Delo
Savinjska regija
Ponedeljek, 29. April. 2024

Kozmetik maser

Iščemo osebo, ki ponuja korekten odnos do sodelavcev, strank in do dela, v želji, da bi skupaj poskrbeli za zadovoljstvo naših strank.
Moje Delo
Savinjska regija
Sobota, 04. Maj. 2024

Čistilec prostorov (m/ž) v Celju

Iščete enoizmensko delo in imate izkušnje s čiščenjem notranjih prostorov? Proizvodno podjetje iz Celja vabi v svoj kolektiv natančne in zanesljive sodelavce. Ne odlašajte in se prijavite zdaj!
Moje Delo
Savinjska regija
Petek, 10. Maj. 2024

Maser/pediker - m/ž

Si pozitivno naravnan-a in si sposoben-a ustvariti sproščeno in prijetno izkušnjo za stranke? Ali imaš občutek empatije do strank, da lahko ustvariš vzdušje zaupanja in udobja? Si želiš opravljati svoje delo v odličnem timu? V svoj kolektiv vabimo: MASER/PEDIKER - M/Ž
Moje Delo
Savinjska regija
Sobota, 18. Maj. 2024

Varnostnik m/ž - Velenje

Izvajanje varnostnih del in nalog pri varovanju ljudi in premoženja na varovanem območju, poznavanje varovanega območja, obvladovanje praktičnega postopka, ukrepov in dolžnosti varnostnika, obvladovanje komunikacije z osebami, ki so neposredno povezane z opravljanjem dela, idr.
Moje Delo
Savinjska regija
Sobota, 18. Maj. 2024

Varnostnik z orožjem m/ž - Celje z okolico

Opis dela: Izvajanje varnostnih interveniranj na varovanih območjih, po naročilu varnostno-nadzornega centra in skladno z navodili obveščanje o opažanjih, ukrepih in dogodkih na varovanem območju.
Moje Delo